Onze bieren zijn te vinden bij

Onze bieren zijn nu ook te vinden bij

Beers & More 77. Een mooie winkel waar de IPA's standaard gekoeld staan. Aan deze winkel zit tevens een mooie bar Klub77, waar allerlei activiteiten te ondernemen zijn en je ook de bieren kan bestellen vanuit Beers & More 77! Meer dan 1800 bieren!

 

Mr. Hop was de eerste afnemer van bieren van Brouwerij 't Smakt. De bieren gaan hier vlot over de toonbank door geheel Nederland. Wat een enorme diversiteit aan bieren hebben ze hier en wat zijn we trots dat onze bieren daar ook onderdeel van mogen zijn!

 

Buitenboel & Bij ons 4 is een bed & breakfast en minicamping in 1. Daarnaast kan je ook heerlijk verblijven in knusse huisjes. Om dan ook nog te genieten van een lokaal gebrouwen bier aan de bar, in je huisje of voor je tent is natuurlijk helemaal fantastisch.

 

Restaurant Boompjes ligt in het centrum van Overloon. Het restaurant maakt zo veel mogelijk gebruik van lokale producten. Dan mogen de bieren van Brouwerij 't Smakt uiteraard niet ontbreken in het assortiment. Bij heerlijk eten, kan nu een heerlijk bier geserveerd worden.

 

Bij Proeflokaal Goesting geniet je van diverse heerlijke bieren. Met een zeer uitgebreide bierkaart, met meer dan 300 bieren, is er voor ieder wat wils. Uiteraard heeft een proeflokaal ook lokale bieren en mogen bieren van Brouwerij 't Smakt daarbij niet ontbreken!

Geniet van onze bieren in een gezellige ambiance!

 

Restaurant Bij Roel Linssen is een restaurant waar je geniet van een totaalbeleving van verse streek- en seizoensproducten. Uiteraard mag een lokaal bier niet ontbreken bij de streekproducten. BRL past de bieren van Brouwerij 't Smakt in, in het biermenu zodat een mooie totaalbeleving van drank en spijs ontstaat.

 

 

Een mooie locatie in Vierlingsbeek waar je kan eten, drinken en slapen. Een locatie met een mooi ouderwets bruin café waar je heerlijk kan genieten van een speciaalbier van Brouwerij 't Smakt.

 

 

Een bierspeciaalzaak uit Haps, met een paar honderd verschillende bieren. We hebben onze leveringscirkel iets uitgebreid richting Haps. Drank van de Meisje is gevestigd in een mooie bierschuur (en andere dranken) de bieren van Brouwerij 't Smakt zijn daar een mooie aanvulling.

 

Bierbarrel.nl is gespecialiseerd in de verkoop van de zwaardere speciaalbieren. De bieren worden geselecteerd met behulp van een betrokken kring bierliefhebbers en natuurlijk met behulp van potentiële klanten middels bijvoorbeeld Untappd.

Bij zo'n selectief bedrijf waar enkel goede bieren verkocht worden, mag je ook onze bieren verwachten.

 

Slijterij Weijs heeft naar aanleiding van het CRAFT bier festival in horst ons gevraagd ook bieren te leveren voor de slijterij. Een slijterij met al een mooi bier assortiment, welke nu nog mooier is met de bieren van Brouwerij 't Smakt.

Proeflokaal van Horst ligt in het centrum van Horst. Een proeflokaal met een uitgebreid assortiment bieren, waar lokale bieren niet mogen ontbreken. Zin in een terrasje? Dan mag je in Horst dit proeflokaal zeker niet voorbijlopen.